Despre

Trăiește viața cu stil!

Novello Residence

Ansamblul Novello Residence este format din 124 de vile amplasate pe o suprafață de 22.000 mp, fiecare dintre ele fiind de tip P+1 sau P+2, având propria grădină și două locuri de parcare. Proiectul este împărțit în mai multe etape și module, cu 4 tipuri de case disponibile, cu suprafețe cuprinse între 169 mp și 269 mp și grădini cu suprafețe între 60 mp și 100 mp.

În prima etapă se află 24 de case, din care modulul 1 este complet vândut, modulul 2 are disponibile 6 case, iar modulul 3 are 8 fundații turnate.

Pozitionarea excelentă, în nordul capitalei, aproape de zona de birouri Pipera și a renumitelor școli private, face ca vilele să fie o alegere ideală pentru orice familie. De asemenea, cartierul este bine poziționat și față de zona împădurită din nordul capitalei, oferind acces ușor la jogging sau plimbări relaxante în Padurea Andronache sau în Pădurea Crețuleasca, pentru a vă bucura de beneficiile naturii.

Ansamblul se află foarte aproape de locurile importante pentru o viață socială activă, la mai puțin de 10 minute de Mall Promenada și Băneasa Shopping City, iar pentru ieșiri la munte și city-break-uri, este situat la doar 2 minute de autostrada A3 și la mai puțin de 20 de minute de Aeroportul Henri Coandă.

Novello Residence reprezintă o oportunitate excelentă pentru familiile care își doresc să locuiască într-o zonă liniștită și aproape de natură, dar și de oraș. Proiectul oferă vile personalizabile, cu grădină proprie și acces facil către zonele importante ale orașului. Cartierul este bine poziționat, aproape de zonele de birouri Pipera și de renumitele școli private, dar și de zona împădurită din nordul capitalei.

Fiecare casă este construită în sistem Parter + 1 Etaj / Parter + 1 Etaj + Mansardă, compartimentată astfel: la parter, un living amplu și luminos poate fi amenajat și compartimentat în funcție de preferințe, zona de luat masa este primitoare și asigură puntea de legătură către bucătăria casei tale. Tot din living, este accesibilă zona de relaxare, respectiv terasa și grădina.

Etajul 1 al casei este locul personal, unde fiecare membru al familiei se poate bucura de propria cameră. Dormitorul matrimonial cu baie proprie și dressing este destinat momentelor de relaxare ale celor doi adulți, iar copiii se pot bucura de propriile lor dormitoare. Intimitatea și confortul sunt asigurate pe acest etaj de a doua baie și terasa.

Mansarda este spațiul ideal pentru un birou atunci când alegeți să lucrați de acasă, un loc de joacă pentru copii.

Mai mult decât atât, Novello Residence oferă și o serie de facilități interioare și exterioare pentru confortul și siguranța locuitorilor săi. Astfel, cartierul dispune de o zonă de joacă pentru copii, o sală de fitness complet echipată, o zonă de picnic și un teren de fotbal. De asemenea, pentru siguranța locatarilor, cartierul este dotat cu un sistem de supraveghere video 24/7 și un sistem de acces securizat.