Finisaje și dotări

Pentru că detaliile fac diferența, am ales cu grijă și atenție fiecare element, apoi ne-am asigurat că toate sunt montate de meșteri profesioniști. Totul se predă la cheie, astfel încât să vă bucurați din primul moment de noua voastră casă. Vilele sunt construite individual cu cărămidă POROTHERM în interior, dar și în exterior, iar geamurile sunt realizate cu profil tâmplărie PVC, marca Salamander, tripan cu 7 camere de culoare gri antracit, în armonie cu designul exterior al casei. Confortul termic este asigurat cu centrala termică individuală, marca Ariston cu boiler incorporat cu puterea de 32KW.

Finisajele alese pentru case sunt la standarde de calitate ridicată:

  • glafurile ferestrelor spre interiorul camerelor sunt din PVC
  • glafurile exterioare ale ferestrelor sunt din aluminiu
  • uși interioare PINUM
  • plăci ceramice ORIENT CERAMIC

Totul este sigur – cartierul este dotat cu sistem de supraveghere video și acces cu barieră acționată electric pentru ca tu să te simtți în siguranță în noua ta casă.

Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apă, mai exact toate sunt instalate și funcționale la predarea, rețea de electricitate Enel cu post de transformare, rețea de alimentare cu gaz natural, canalizare și apă curentă, fibră optică pentru tv, date și voce, precum și contorizare individuală, pentru ca tu să te bucuri de noua ta casă.